Yritysinfo

Jokisuun Rengaspalvelu on paketti-ja henkilöautojen sekä moottoripyörien renkaiden asennukseen ja myyntiin erikoistunut yritys.  Yritys toimii jälleenmyyjänä  ja asentajana usealle nettikaupalle ja nyt myös edustaa Dunlopin, Nexenin ja Zeetexin renkaita. Käytössä on nykyaikaiset rengaskoneet ja nosturi.

Työt tehdään huolellisesti ja laadukkaasti sovittuna aikana. Renkaisiin vaihdetaan aina asennuksen yhteydessä uudet venttiilit ja painot asennetaan huolellisesti vanteita kolhimatta. Renkaiden takuu toimii myös välttämissäni nettirenkaissa.

Pienenä sivutoimiyrityksenä asennukset tapahtuvat lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin erikseen sovittuina aikoina. Yrityksen kevyen kulurakenteen seurauksena hinnat pystytään pitämään todella edullisina.

Yleisimpiä kokoja edustamistani renkaista löytyy heti varastosta ja muita kokoja saadaan jopa seuraavaksi päiväksi tilattua.  Nettirenkaiden tulo tilauksesta kestää yleensä 6- 10 päivää.

Kannattaa soittaa tai lähettää sähköpostia niin sovitaan sinulle hyvä ja edullinen rengaskauppa.